Bøger / faglitteratur / kogebøger

Lykkemad : mere glæde og energi


Beskrivelse


Efter princip på madglæde med fokus på at kroppen er i balance. Opskrifter er baseret på råvarer og krydderier, der hver især får alle kroppens dele til at arbejde sammen på bedste vis.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2011

af

af

Conni Boll Christensen

d. 19. okt. 2011

Livsstils- og kogebog med opskrifter på mad og anvisninger, der lover "mere energi, mindre stress, bedre søvn, mere sex og fladere mave". Alle, der ønsker sig det, er i bogens målgruppe.

Louise Bruun, som er ernæringsterapeut og personlig træner, har tidligere udgivet Lækkermad, som introducerer 80/20 princippet. Dvs. 80 % super sund levevis og 20% "fri leg". Den nye bog bygger på samme princip og minder meget i stil og layout om førnævnte. Lækre billeder, korte tekster med ideer til livsstilsændringer, lettilgængelige og inspirerende opskrifter. Bibliotekerne bliver for tiden tilbudt mange bøger om, hvordan positiv psykologi kan gøre én lykkeligere. Nærværende bog har i 8 forskellige afsnit gode råd og opskrifter til at undgå stress, oppustet mave, koncentrationssvigt, søvnløshed, humørsvingninger, at få mere energi, glade børn og afslutningsvis lidt sødt.

Minder mig om bøger af Charlotte Bircow og Pernille Aalund, hvor et holistisk livssyn og positiv tilgang til livet også foretrækkes fremfor løftede pegefingre og strenge diæter.

Lykkemad henvender sig til mænd, kvinder, tykke og tynde, der synes, at tanken om at spise sig lykkelig lyder forjættende. En lækker bog, der kan anskaffes på linje med Lækkermad.