Bøger / skønlitteratur / roman

Måske en dag


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Sydney flytter i bofællesskab hos guitaristen Ridge efter et katastrofalt forhold er slut. Ridge bemærker, at Sydney synger med, når han spiller guitar på terrassen, så han beder hende skrive nogle sangtekster. Pludselig er Sydney stormende forelsket, men Ridge har allerede en kæreste.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 27. sep. 2016

Af den populære forfatter til "Forbandede kærlighed" kommer her en ny varm fortælling om kærlighed og musik. Anbefales til både unge og voksne kvindelige læsere på jagt efter en ungdommelig kærlighedshistorie med troværdige karakterer.

Kærlighedroman om Sydney, som pakker sine ting, da kæresten er hende utro. Heldigvis er redningen nær, da guitaristen Ridge, som bor i samme boligkompleks, tilbyder hende at flytte ind i sit bofællesskab. Ridge har bemærket, at Sydney synger med fra sin terrasse, når han spiller guitar ude på sin egen terrasse, så han sms'er til hende, om hun vil skrive sangtekster for hans band mod at få tag over hovedet. Hvad Sydney ikke forventer er, at Ridge er døv, at hun bliver forelsket og at han har en kæreste. Historien fortælles på skift af Sydney og Ridge. Der er mange dialoger bestående af sms-beskeder. Desuden sangtekster og en QR-kode, som henviser til en side med sangene fra romanen, så man kan lytte med, mens man læser. Colleen Hoover fik stor succes med sin første roman på dansk, Forbandede kærlighed.

Hjertevarm og velskrevet roman, der nok skal blive et hit hos både young adult og new adult læsere. Muligheden for at lytte til musikken under læsningen er et genialt træk.

Kan først og fremmest sammenlignes med Hoovers "forbandede kærlighed" ligesom fans af Cora Carmack også kan være med, selvom der er knapt så meget erotik.


litteratursiden.dk

d. 31. okt. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 31. okt. 2016

Når hjerte rimer på smerte. Hjerteskærende break up historie i en sanselig og meget smuk roman om kærlighedens vildveje og musikkens inderste væsen. Colleen Hoovers anden bog på dansk er fyldt til ran...