Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Masser af monstre


Beskrivelse


Tre historier og lidt ekstra om de heroiske Nexo Knights og deres kamp mod Jestro og monstrene fra hans Monsterbog. Lance lærer at der er gode grunde til at udføre sine pligter, Monsterbogen sluger riddernes Våbenbog og Axl tager på en skovtur med forhindringer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. apr. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 18. apr. 2017

I det fantastiske land Knighton kæmper Nexo Knights mod den onde Jestro og monstrene fra hans Monsterbog. For 10-12-årige, der kan lide Legos Nexo Knights.

3 historier om de (for det meste) heroiske Nexo Knights og deres kamp mod den onde Jestro og hans Monsterbog. I bogens 1. historie forsøger Lance at slippe for sine pligter, men han finder ud af, at det har konsekvenser, hvis man ikke vedligeholder sit køretøj. I den 2. historie stjæler Lavaria riddernes Våbenbog, og så kan Monsterbogen og Jestro udstyre deres monstre med våben, som gør den endnu sværere at bekæmpe for de modige Nexo Knights. I den sidste historie er Axl og robotkokken Eclair på jagt efter Smovsebær. Men de findes i Mørkeskov og her lægger Jestro en fælde for dem. Bogen indeholder desuden korte tekster om rummene i Fortrex, samt en ordliste over de væsner og helte man møder i bogen.

Endnu en samling sjove og letlæste historier, som man dog får mest ud af, hvis man kender universet og figurerne i forvejen. Fans af Nexo Knights vil være godt underholdt.

Figurerne kan du også møde i Helte slapper aldrig af!Lego nexo knightsRidderkodekset - væbnerhåndbogen, Lego nexo knights og i Ridderkodekset - væbnerhåndbogenFigurerne kan du også møde i Helte slapper aldrig af!, og i Ridderkodekset - væbnerhåndbogenFigurerne kan du også møde i Helte slapper aldrig af!, Lego nexo knights og i .Informationer og udgaver