Bøger / skønlitteratur til børn / splatter

Endestation Z


Beskrivelse


Zombierne vælter ind over hegnet til fabrikken og kapløbet om at komme i sikkerhed i helikopteren begynder. Heldigvis får Tom, Johnny, Lisa og Emma uventet hjælp af en gammel ven.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 11. maj 2017

Vil det lykkes Tom, Johnny, Emma og Lisa at undslippe zombierne? Hvad med Rebecca, Generalen og Obersten? Og har den uhyggelige dr. Hansson virkelig fundet en kur mod zombie-feberen? Et par letlæste historier om seje børn i en verden fuld af zombier. Velegnet for læsere i alderen 8-11 år, der kan lide spænding, splatter og levende døde.

Bind 11 og 12 i serien "Zombie splatter". I "Rebeccas hemmelighed" mødes Obersten med den forbrændte dr. Hansson, som i et laboratorie under fabrikken måske er lykkedes med at fremstille en kur mod zombie-feberen. På vej ind i fabrikken har Emma revet sin fod på pigtrådshegnet - eller er hun blev bidt af en zombie? I "Endestation Z" oversvømmes fabrikken af zombier og kapløbet om at nå i sikkerhed i helikopteren begynder. Heldigvis får Tom, Johnny, Lisa og Emma uventet hjælp af en gammel ven.

Man ved aldrig med zombier, men noget tyder på at serien afsluttes med disse to bind. Og det er en finale med masser af blod, splatter, intriger og spænding. Historierne er lette at læse med korte kapitler og en tekst der er sat i store læsevenlige typer. Du bør læse serien fra begyndelsen, da der i princippet er tale om én lang sammenhængende fortælling.

Seriens første bind hedder Evig sultRådne soldaterZombiejæger. I samme stil kan anbefales Rådne soldater, der er første bind af serien "Zombie jæger - den nye verden". Der er også zombier i Zombiejæger, hvor du selv er heltenSeriens første bind hedder Evig sult. I samme stil kan anbefales , der er første bind af serien "Zombie jæger - den nye verden". Der er også zombier i Zombiejæger, hvor du selv er heltenSeriens første bind hedder Evig sult. I samme stil kan anbefales Rådne soldater, der er første bind af serien "Zombie jæger - den nye verden". Der er også zombier i , hvor du selv er helten.