Bøger / skønlitteratur / roman

Men ikke hvis det gælder din datter


Beskrivelse


Agent Hamilton må på banen igen, da venneparret Tanguys datter kidnappes af terrorister.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2008

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 25. sep. 2008

Guillous store og trofaste fanskare vil sluge denne hudflettende og spændende bog med alle hans helte og hovedpersoner fra flere serier - og spændingsbogslæsere i almindelighed. Kræver ikke den store formidling!.

Guillou er som journalist og forfatter kendt for sin bidske stil, og her fortsætter hans serie om Kampen mod Terror, der begyndte i Madame Terror og fortsatte i Fjenden i os selv. Samtidig er bogen 12. del af serien om den svenske agent Hamilton, for efter 13 år i eksil og en delt hovedrolle i Madame Terror er han her heldigvis på spil igen. Han søger sin sag genoptaget i Sverige og vender hjem for straks at blive indblandet i en sag hvor venneparret Tanguys datter kidnappes af terrorister. Alle heltene fra Guillous bøger samles og tager kampen op i et actiondrama. Det er samtidig en skarp og bidsk analyse af det mangebundede og uhellige forhold mellem Saudi Arabien og USA samt begges forhold til al-Qaeda.

Som politisk bevidst journalist og som velskrivende spændingsbogsforfatter er der ingen, der som Guillou kan kombinere aktuelle og internationale samfundsspørgsmål med en hudfletning af magthavere uden moral og etik og opnå en spændende og vedkommende action- og spændingsroman.

En barsk og vedkommende roman om Kampen mod Terror. Jan Guillous alter ego Erik Ponti spiller en central rolle i bogen, og begynder her at skrive serien om Hamilton. Bare begge parter fortsætter med at skrive lige så vedkommende og spændende romaner af høj international klasse.


Kristeligt dagblad

d. 15. nov. 2008

af

af

Maria Sjøqvist

d. 15. nov. 2008


Weekendavisen

d. 17. okt. 2008

af

af

Bo Bjørnvig

d. 17. okt. 2008


Politiken

d. 11. okt. 2008

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 11. okt. 2008


Jyllands-posten

d. 15. okt. 2008

af

af

Niels Lillelund

d. 15. okt. 2008


Børsen

d. 9. okt. 2008

af

af

Jonas Bentzen

d. 9. okt. 2008