Bøger / faglitteratur / biografier

Mette Frederiksen : et politisk portræt


Beskrivelse


Portræt af den socialdemokratiske formand og statsministerkandidat Mette Frederiksen (f. 1977). Portrættet koncentrerer sig om de forandringer, som Mette Frederiksen har gennemført i Socialdemokratiet for at genvinde vælgernes tillid, herunder særligt flygtninge/indvandrerpolitik.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2019

af

af

Louise Urban Andersen

d. 3. apr. 2019

Et politisk portræt af statsministerkandidaten for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen. Bogen kan læses af alle med interesse for dansk politik, især Socialdemokratiet og politikeres historie.

Portrættet af Mette Frederiksen koncentrerer sig om de forandringer, som Frederiksen har gennemført i Socialdemokratiet for at genvinde vælgernes tillid, herunder særligt flygtninge/indvandrer politik. Der tegnes et billede af Mette Frederiksens barndom, og hvordan hun er vokset op i en familie, der altid har været involveret i Socialdemokratiet. Fortællingen føres videre til hendes tid i DSU og frem til hendes første tid i Folketinget. Det beskrives, hvordan hun i 2015 overtog formandsposten fra Helle Thorning-Schmidt i en tid, hvor Socialdemokratiet var præget af vælgerflugt. Der fokuseres også på, hvordan Frederiksen har forandret Socialdemokratiet i Danmark, men også hvordan hun har påvirket socialistiske søsterpartier i andre europæiske lande.

Et stærkt portræt af en de politiske sværvægtere i Danmark, der har været med til at vende billedet til det positive for Socialdemokratiet.

Der findes flere bøger, der supplerer denne titel, fx Fra kronprinsesse til statsministerkandidatMette F. og Mette FDer findes flere bøger, der supplerer denne titel, fx Fra kronprinsesse til statsministerkandidat og Mette F.


Kristeligt dagblad

d. 24. apr. 2019

af

af

Tim Knudsen (f. 1945)

d. 24. apr. 2019


Berlingske tidende

d. 24. apr. 2019

af

af

Mikkel Andersson

d. 24. apr. 2019


Jyllands-posten

d. 1. maj 2019

af

af

Flemming Østergaard (f. 1948)

d. 1. maj 2019


Weekendavisen

d. 26. apr. 2019

af

af

Arne Hardis

d. 26. apr. 2019