Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Mia, Malte og Tornerose


Beskrivelse


Billedbog. Der er fest i børnehaven og farmor, mor og far er inviteret. De voksne snakker, og heldigvis vil farmor gerne lege eventyret om Tornerose. Hun falder også i søvn, ligesom Tornerose gør i historien.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2018

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 21. mar. 2018

To hyggelige historier om Mia og Malte som skal passes af farmor og til fest i børnehaven. Fra 4 år.

I "Mia og Malte har lus" skal de to søskende passes hos deres farmor og har aftalt at gå en tur i biografen. Mia klør sig i håret og farmor finder ud af, at både Mia og Malte har lus. Så må de skynde sig på apoteket for at købe lusekur, og Mia håber de stadig kan nå at komme i biografen. I "Mia, Malte og Tornerose" er der børnehavefest, og både farmor, mor og far er inviteret. Da de har fået kaffe og kage begynder de voksen at snakke, men farmor vil gerne være med til at klæde sig ud og lege eventyret om Tornerose. Forfatter og illustrator har tidligere udgivet en billedbog om Mia og Malte, Mia, Malte og sørøverskatten.

Søde hyggelige historier om de to søskende med sjove oplevelser fra hverdagen, som er nemme at forholde sig til både i tekst og billeder. Illustrationerne er farverige med et charmerende altmodisch udtryk, og tekst og billeder supplerer hinanden godt.

To børn leger eventyret om den grimme ælling i Nu leger vi den grimme ællingVi legerLasse-Leif og de hemmelige kæledyr og i Vi leger leger Oskar sammen med sin bedstefar og hans gamle legetøj.I Lasse-Leif og de hemmelige kæledyr begynder det også at klø i Lasse-Leifs hårTo børn leger eventyret om den grimme ælling i Nu leger vi den grimme ælling og i leger Oskar sammen med sin bedstefar og hans gamle legetøj.I Lasse-Leif og de hemmelige kæledyr begynder det også at klø i Lasse-Leifs hårTo børn leger eventyret om den grimme ælling i Nu leger vi den grimme ælling og i Vi leger leger Oskar sammen med sin bedstefar og hans gamle legetøj.I begynder det også at klø i Lasse-Leifs hår.