Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mik og kamel gi'r den gas


Beskrivelse


Mik og kamel løber på løbehjul men kamel synes det er svært.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. dec. 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 5. dec. 2017

Mik er venner med mange sære dyr. Denne gang kører han på løbehjul sammen med kamel. Det går vildt for sig - måske alt for vildt. For 5-7-årige.

"Mik og kamel gi'r den gas" er 3. bog i letlæsningsserien "Mik og de sære dyr". Teksten har lettal 16/ lix 7 og størstedelen af ordene er lydrette og hentet fra de de 120 småord, som vi bruger allermest. Teksten er sat op i små kasser med få linjer i hver og billederne støtter handlingen. Ved hjælp af QR-koder kan man både få teksten læst op og få adgang til en interaktiv e-bogsudgave.

En tempofyldt og finurlig historie om Mik og hans gode ven kamel, som hurtig får lidt ondt af sig selv. Den interaktive bog og oplæsningen via QR-koder fungerer fint og har en god oplæsningsstemme med et fint tempo.

Kan man lide "Mik og kamel gi'r den gas" kan man glæde sig over at kunne at læse hele 7 bøger i serien om "Mik og de sære dyr". Og ellers er der flere sære dyr at finde i serien om Pippa og hendes marsvin Gumle, der bliver kæmpestort, når Pippa har problemer i En magisk ven.