Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Milo på eventyr - 7 år gammel


Beskrivelse


Science fiction. Milo har ikke tid til at holde fødselsdag. Han skal sammen med Biki finde en måde at oplade UFO'en på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2017

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 2. nov. 2017

I de fem bøger om Milos eventyr er Biki Milos bedste ven, og han kommer fra en anden planet. Biki er lille og kan zoome ind på Milo, så han også bliver lille. Sammen oplever de en masse, men når UFO'en er klar til at flyve igen, skal Biki hjem. For 7-8-årige.

Milo er blevet syv år, men han har ikke tid til at holde fødselsdag, for han vil hellere være sammen med sin nye ven Biki. Biki kommer fra planeten Urania, og han er ved et uheld landet på jorden med sin UFO. Sammen hjælper de hinanden med deres problemer, og de bliver rigtig gode venner. Da UFO'en igen kan flyve, får Milo en tur ud i rummet.

En rigtig god serie, især for drenge. Sproget er let at læse, og der står ikke meget på siderne. Alligevel er handlingen rigtig spændende, og illustrationerne er virkelig flotte. De ligner animationer fra et computerspil, hvilket gør bøgerne meget nutidige.

Kurt KometLyda i rummetSam Sky-Boy er en højtlæsningsserie om en dreng, der kommer i kontakt med det ydre rum. Lyda i rummet er en letlæsningsbog om Lyda, der flyver op på en anden planet. Sam Sky-Boy er ligeledes en letlæsningsbog om rumvæsener, der kommer til jordenKurt Komet er en højtlæsningsserie om en dreng, der kommer i kontakt med det ydre rum. er en letlæsningsbog om Lyda, der flyver op på en anden planet. Sam Sky-Boy er ligeledes en letlæsningsbog om rumvæsener, der kommer til jordenKurt Komet er en højtlæsningsserie om en dreng, der kommer i kontakt med det ydre rum. Lyda i rummet er en letlæsningsbog om Lyda, der flyver op på en anden planet. er ligeledes en letlæsningsbog om rumvæsener, der kommer til jorden.