Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Min far falder altid i søvn


Beskrivelse


Min far sover, når han laver mad, når han leger med mig. Han sover faktisk hele tiden. Den dag jeg har fødselsdag, sker der noget noget fantastisk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2017

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 31. juli 2017

Min far sover, når han laver mad, når han leger med mig. Han sover faktisk hele tiden. Den dag jeg har fødselsdag, sker der noget fantastisk. Fra 6 år.

Hovedpersonen fortæller om sin far, der næsten altid sover. Bogen er gennemillustreret med farvede tegninger af Runa Steppinge. Teksten er skrevet med mange lydrette ord på en eller to stavelser.

Super underholdende bog om faren, der altid sover. Tekst og illustrationer går godt i spænd. De farvede illustrationer ligger tæt op ad teksten, men supplerer også indholdet på en sjov måde. Teksten er sat i små korte sætninger, så bogen blive meget læsevenlig for begynderlæseren. Endnu en bog om lidt tossede fædre, som vi kender dem fra Palle, Mikkel og mange andre. Hvor er de fjollede mødre?.

Mikkel og far ser tvKalles farfar som tyr handler også om en lidt skør far. I Kalles farfar som tyr kan man læse om en farfar, der også forandre sigMikkel og far ser tv handler også om en lidt skør far. I kan man læse om en farfar, der også forandre sig.