Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min pegebog - bondegården


Beskrivelse


Her er billeder af ting der hører til på bondegården. Der er dyr som koen og grisen, og en traktor og et flot æbletræ. Hønen har kyllinger, hvor mange mon der er?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2015

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 16. jan. 2015

Fire kvadratiske pegebøger i kraftig papkvalitet med tegnede og malede billeder uden tekst. For børn på 1-3 år til sprogstimulering og begrebsdannelse.

Der er tekst på forsiden og bagsiden, men i bøgerne kun illustrationer. Der bruges klare og heldækkende farver og ensfarvede pasteltonede baggrunde. Nogle billeder fylder et helt opslag, men de fleste er på en side, og nogle tematisk sammenstillede, fx sejlbåd og motorbåd. I "Min pegebog - mine første ord" er der billeder af fx tophue, banan, bord og stol, samt stjerner og måne. I "Min pegebog - bondegården" er der en blanding af dyr og fx traktor og bondemand med traktor. I "Min pegebog - Legetøj" er der fx rangle, dukke og dukkevogn samt gynge. I "Min pegebog - køretøjer" er der lastbiler, som fx skraldebil og betonbil samt flyver og helikopter. Bøgerne er oprindelig udgivet i Tyskland.

Bøgerne fungerer, og udvalget af billeder er i forhold til emnerne stort set logisk i orden, bortset fra at det kan virke lidt forvirrende, at der er fly og både i en bog om køretøjer.

Vi har en del titler om disse emner, fx Pegebog om ordOrd med Mimbo JimboBondegårdenLegKig og snak om biler & maskiner og en af de bedste nyere Ord med Mimbo Jimbo. Om bondegårde fx Bondegården, og om legetøj fx Leg samt fx også Kig og snak om biler & maskinerVi har en del titler om disse emner, fx Pegebog om ord og en af de bedste nyere . Om bondegårde fx Bondegården, og om legetøj fx Leg samt fx også Kig og snak om biler & maskinerVi har en del titler om disse emner, fx Pegebog om ord og en af de bedste nyere Ord med Mimbo Jimbo. Om bondegårde fx , og om legetøj fx Leg samt fx også Kig og snak om biler & maskinerVi har en del titler om disse emner, fx Pegebog om ord og en af de bedste nyere Ord med Mimbo Jimbo. Om bondegårde fx Bondegården, og om legetøj fx samt fx også Kig og snak om biler & maskinerVi har en del titler om disse emner, fx Pegebog om ord og en af de bedste nyere Ord med Mimbo Jimbo. Om bondegårde fx Bondegården, og om legetøj fx Leg samt fx også .Informationer og udgaver