Bøger / skønlitteratur til børn / roman

MindCraft


Beskrivelse


Krimi. Et mord på en lærer og en skolekammerats pludselige forsvinden sætter skolebladet Kapows hårdtarbejdende redaktion på sporet af en sammensværgelse mellem den sektlignende bevægelse MindCraft og skoletandlægerne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 19. jan. 2016

Spændende roman for unge fra 13 år om hvordan et mord og en skolekammerats pludselige forsvinden sætter skolebladet Kapows hårdtarbejdende redaktion på sporet af en sammensværgelse mellem den sektlignende bevægelse MindCraft og skoletandlægerne.

Skolebladet Kapow går aktivt ind i sagen da en af skolens lærere bliver myrdet. De er sikre på, at den sektlignende bevægelse MindCraft står bag og at skoletandlægerne er indblandet. De får en journalist fra det lokale dagblad med i efterforskningen. MindCraft driver kostskoler for utilpassede unge og er berygtet for brug af specielle undervisningsmetoder. Situationen tilspidses, da skolekammeraten Storm forsvinder.

Den spændende historie bliver fortalt med drive og humor, og den giver et interessant billede af en Scientology-lignende bevægelses kyniske udnyttelse af unge og utilpassedes søgen efter identitet og tryghed. Historien er dialogpræget og krydret med citater fra tv-politiserien "CSI New York". Et godt tilbud til gamere med lyst til at læse en god historie.

En letløbende krimihistorie lidt i familie med Døde børn glemmer ikkeManden, der skabte drømme og Jørn Jensens Manden, der skabte drømme i "Ung PS"-serienEn letløbende krimihistorie lidt i familie med Døde børn glemmer ikke og Jørn Jensens i "Ung PS"-serien.


Kristeligt dagblad

d. 5. apr. 2016

af

af

Mai Misfeldt

d. 5. apr. 2016


Weekendavisen

d. 15. apr. 2016

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 15. apr. 2016