Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mit lys brænder


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


De to gravrøvere kiggede på skikkelsen, der kom imod dem. Det måtte være præstens genfærd. Han så ikke venlig ud. Og den ene arm manglede. Det var præsten. Den præst, hvis skat de var ved at stjæle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. jan. 2018

Tre letlæste gysere for børn på 9-12 år med hang til klamme historier fyldt med råddenskab, maddikebefængte monstre, afhuggede lemmer, død og spænding. Så er I advaret.

"Onkel Knoglespringer fortæller" er en ny serie letlæste gyserfortællinger skrevet af Benni Bødker. Historierne har lix 21 og er på 30 sider, hvoraf nogle af siderne er helsides illustrationer i sort/hvid. Kom med til fest og oplev følelsen, når det går op for dig, at du er den eneste levende til festen. Eller fornem hvordan det føles, når din bil sidder fast i en snestorm, mens nattejægeren og hans slæng kommer nærmere og nærmere. Eller tag med gravrøverne på det togt, de aldrig skulle have taget afsted på.

Som altid lykkes det for Benni Bødker at fortælle gode historier med masser af spænding og klamme detaljer fortalt i et sprog, så man både kan lugte og se det for sit indre øje. Der er garanteret god læseoplevelse og sug i maven for børn med hang til gysere.

Kan man lide disse nye gysere, vil man også være begejstret for andre gyser-serier af Benni Bødker. Det kunne være serier som "666" og "Zombie City".