Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Morrigan Crows magiske prøvelser


Beskrivelse


Fantasy. Morrigan Crow er ramt af en forbandelse. Hun blev født på det forkerte tidspunkt, og skal derfor dø på sin 11-års fødselsdag, men det går slet ikke som ventet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2018

af

af

Lars Larsen

d. 17. jan. 2018

Morrigan Crow er ramt af en forbandelse. Hun er født på det forkerte tidspunkt og vil derfor dø ved midnat på sin 11-års fødselsdag. Men ingenting er som det ser ud til at være. Spændende fantasy fuld af overraskelser. Fra 9 til 13. Velegnet til højtlæsning.

Morrigan er en kvik, men forsømt pige, som får skyld for enhver hændelse og ulykke. Hun ved, hvad der venter, så overraskelsen er stor da det ikke er Døden, der henter hende ved midnat på fødselsdagen, men Jupiter North fra "Det Forunderlige Selskab". Morrigan er udvalgt til at blive medlem af selskabet, men først skal hun med ham til den hemmelige og magiske by Nevermoor, hvor hun skal gennemgå 4 svære prøver i konkurrence med mange andre børn, som også er udvalgt til en mulig plads i "Det Forunderlige Selskab".

En flot fortalt historie fra et Harry Potter-lignende univers. Fuld af hemmeligheder, overraskelser, mystik og magi, med gode miljø- og personbeskrivelser, og med en slutning, der giver lyst til at læse videre. Det er en bog for læsevante. Tætskrevet og med mange lange kapitler, som alle bliver indledt med en lille tegning, der illustrerer indholdet i kapitlet.

En bog til dig, der kan lide "Harry Potter", fx Harry Potter og de vises sten (ill. Jim Kay) eller Roald Dahl: Charlie og chokoladefabrikken (Ill. John Kenn Mortensen), og så er der jo Peter Pan og Wendy (Ved Birgitte Brix, ill. Robert Ingpen), der foregår i NeverlandHarry Potter og De Vises StenCharlie og chokoladefabrikkenPeter Pan og WendyEn bog til dig, der kan lide "Harry Potter", fx Harry Potter og de vises sten (ill. Jim Kay) eller Roald Dahl: (Ill. John Kenn Mortensen), og så er der jo Peter Pan og Wendy (Ved Birgitte Brix, ill. Robert Ingpen), der foregår i NeverlandEn bog til dig, der kan lide "Harry Potter", fx Harry Potter og de vises sten (ill. Jim Kay) eller Roald Dahl: Charlie og chokoladefabrikken (Ill. John Kenn Mortensen), og så er der jo (Ved Birgitte Brix, ill. Robert Ingpen), der foregår i Neverland.