Bøger / faglitteratur

Motiverende undervisning


Beskrivelse


Bogens budskab: Motiverende undervisning forudsætter børns medbestemmelse, succesoplevelser og fællesskaber. Lærernes viden om såvel mål og mening som rum og rammer dermed også afgørende for motiverende undervisning.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 6. dec. 2017

Inspirerende og hurtigt læst bog om motiverende undervisnings betydning for indlæring og trivsel. Bogen har relevans for undervisere samt kommende undervisere.

Frans Ørsted Andersen tager i denne udgivelse fat på begrebet: motiverende undervisning. Bogen kombinerer motivationsteorier med eksempler fra praksis i den danske og den finske skoleverden for at belyse, hvorledes motivation har betydning for læringen, samt hvordan man kan øge læringslysten hos elever ved at arbejde målrettet med motivationsfaktorer.

Det er en hurtigt læst og overkommelig udgivelse i en presset hverdag for mange lærere, og samtidig også en udgivelse, som inspirerer til udvikling af egen lærerrolle. En både velskrevet og motiverende udgivelse.

Vil man læse mere om motivations betydning for læring, kan man læse videre i udgivelser som Motivation for læringDrengeAkademiet - synlig læring i sprintDet ved vi om motivation og mestring og DrengeAkademiet - synlig læring i sprint eller den lidt ældre, men hurtigt læste Det ved vi om motivation og mestringVil man læse mere om motivations betydning for læring, kan man læse videre i udgivelser som Motivation for læring og eller den lidt ældre, men hurtigt læste Det ved vi om motivation og mestringVil man læse mere om motivations betydning for læring, kan man læse videre i udgivelser som Motivation for læring og DrengeAkademiet - synlig læring i sprint eller den lidt ældre, men hurtigt læste .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 25. jan. 2018

af

af

Ove Christensen (f. 1960)

d. 25. jan. 2018