Bøger / faglitteratur / bagebøger

Muf's, cup's & pop's : 70 spændende & lækre kager


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2012

af

af

Christine Christensen

d. 28. aug. 2012

Til bageglade kvinder og store piger, der mangler ny inspiration til bagning og pyntning af de små populære kager.

Bagebogen indeholder 70 lækre og sjove opskrifter på muffins, cupcakes, popcakes og det helt nye cookie pops, der er småkager på pind. Opskrifterne er detaljeret beskrevet med store farvefotos, redskabsliste, ingrediensliste, fremgangsmåde - ofte illustreret med små ekstra fotos - og tips/variationsmuligheder. Bogen gør kagebagning og pyntning lettilgængeligt for både store og små kokke. Opskrifterne giver god inspiration, til hvordan der kan laves små kager til alle lejligheder; børnefødselsdage, dåb, bryllup, halloween eller en hyggelig hverdagsstund. Bagebogen afsluttes med ordforklaringer med billeder, "Tips & Tricks" og en kort artikel om KageKompagniet som forfatterne ejer i fællesskab.

Der er udgivet flere titler om cupcakes og muffins bla. Julia's cupcakes af Julia Lillienthal Kehlet. Macarons cupcakes popcakes og andre søde kager af Mia Öhrn og 1001 cupcakes kager & andre forførende fristelser. Denne kan supplere samlingen pga. sine lettilgængelige opskrifter og tøsede layout, der klart signalerer store tøser og deres familier.

Det farvestrålende layout med striber og pastelfarver vil tiltale alle bageglade tøser. Bogen indeholder alt fra blomstermuffins til julecupcakes, men det er i de sjove og fantasifulde popcakes, eller det helt nye kagehit cookie pops, at bogen har sin styrke.