Bøger / faglitteratur

Når tasterne taler : konflikthåndtering på sociale medier


Beskrivelse


Sidder du med brugere på de sociale medier som er vrede eller frustrerede? Og mangler du redskaber til at håndtere situationen? Ved at læse bogen "Når tasterne taler", får du en forståelse af konflikterne på de sociale medier, hvorfor de opstår og hvordan du kan håndtere dem. Du får også et godt indblik i hvad dine brugere i virkeligheden efterspørger, og hvad der virker når bølgerne går højt i kommentarsporet. Bogen giver dig praktiske og implementerbare redskaber, der har afsæt i solid viden fra det konfliktteoretiske felt, samt det digitale univers. Desuden får du et indblik i DSBs arbejde med vores metoder og den gevinst de har haft ved at arbejde med dem.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 4. sep. 2018

Velskrevet og relevant bog om konflikthåndtering på sociale medier. Bogen henvender sig til mest til ansatte, kunder eller medlemmer i organisationer, virksomheder eller institutioner.

Bogen har til formål at bidrage til at gøre tonen på sociale medier bedre, og til at skabe bedre forståelser mellem kunder og virksomheder. Bogen er inddelt i tre hoveddele: Første del, "konfliktteori og skriftlig samtale", handler om teorien bag den anvendte metode. Anden del, "det praktiske arbejde med utilfredshed", handler om hvordan man kan bruge metoder på sociale medier, og indeholder bl.a. analytiske øvelser. Tredje del, "analyse og refleksion", er en case om DSB som har testet metoderne. Bogen indeholder flere modeller.

Yderst relevant bog som enhver leder og medarbejder ansat i en virksomhed eller organisation bør læse, i en tid hvor kommunikation via sociale medier bliver stadigt mere udbredt.

Der findes ikke mange bøger om konflikthåndtering på sociale medier rettet mod kommunikationen mellem virksomhed og kunder. En mere generel bog om konflikthåndtering på en arbejdsplads kunne være Kommunikation på spil. Bogen handler dog mere om konflikthåndtering mellem medarbejdere men har gode generelle pointer.


Børsen

d. 30. aug. 2018

af

af

Henrik Ørholst

d. 30. aug. 2018