Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Naja Münster - en nat i centret


Beskrivelse


Naja og Frigge er ikke begejstrede for klovne. Slet ikke killer clowns. Og slet slet ikke tanken om at være spærret inde i et storcenter sammen med en. Hvordan skal det dog gå godt? Fra 6 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2022

af

af

Pia Gunilla Park

d. 22. apr. 2022

Naja og Frigge er ikke begejstrede for klovne. Slet ikke killer clowns. Og slet slet ikke tanken om at være spærret inde i et storcenter sammen med en. Hvordan skal det dog gå godt? Højtlæsning fra 6 år og selvlæsning for 8-11-årige.

7. bog i serien "Naja Münster" om Naja og hele hendes familie, som er kendte fra YouTube-videoer. Najas mor har sagt ja til at klippe den røde snor i "Danmarks Bedste Storcenter". Det lyder umiddelbart ikke særligt ophidsende. Men da familien Münster bliver nødt til at overnatte i centeret pga. en fejl på alarmsystemet bliver det pludselig spændende. For spændende. For det viser sig, at de ikke er de eneste i storcenteret. Forrest i bogen præsenterer Naja hele sin youtuber-familie. Teksten er sat med stor typografi og der er illustrationer i alle kapitler. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Igen en velfortalt, medrivende og indlevelsesrig historie, som får det til at gyse og boble i maven af grin på samme tid.

Genren er lidt særlig, da den blander kendte mennesker med fiktion, og der er derfor ikke noget, der minder helt om den. Har du ikke læst andre fra serien, kan du fx kaste dig over nr. 1 Naja Münster - den store fuglefestDe Hemmelige Youtubere Ellers kan du dykke ned i serien De Hemmelige YoutubereGenren er lidt særlig, da den blander kendte mennesker med fiktion, og der er derfor ikke noget, der minder helt om den. Har du ikke læst andre fra serien, kan du fx kaste dig over nr. 1 Naja Münster - den store fuglefest Ellers kan du dykke ned i serien .