Bøger / faglitteratur

Naturlige fuglehuse : 25 enkle projekter med træstykker og naturmaterialer


Beskrivelse


Om hvordan man bygger fuglehuse, der er tilpasset de enkelte arter og efterligner fuglenes egne byggerier for i højere grad at tiltrække dem. Lavet af materialer man kan finde i naturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 16. mar. 2016

Gør det selv bog om hvordan man bygger fuglehuse og andre projekter af materialer man kan finde i naturen. For alle der ønsker at indbyde til et rigt dyreliv i haven med fugle og insekter, og gerne selv vil lave fuglehuse af naturlige materialer.

Opskrifter på især fuglehuse men også foderbrætter, redekasser, flagermuskasser, insektkasser og plantekasser. Husene er tilpasset de enkelte arter og efterligner fuglenes egne byggerier for i højere grad at tiltrække dem. Bogen handler ikke kun om at fremstille fuglehusene men også om at skabe et godt levested for fugle og insekter. Der er grundige beskrivelser af hvilke materialer der er anvendelige og bogen giver en detaljeret gennemgang af alle projekterne med billeder til hvert trin i processen. Når man har fat i grundtrinene kan man selv eksperimentere videre med udsmykning osv. med hvad man har af natur i nærheden. Parret bag bogen arbejder i det daglige med at lave naturlige fuglehuse og har skrevet bogen med baggrund i deres erfaringer.

Projekterne går nærmest i et med naturen, og fotos og illustrationer er flotte og informative. De enkelte projekter er overskuelige og kræver hverken særlige evner eller specialværktøj. Materialerne kan hjembringes fra en strand- eller skovtur.

Andre bøger om selv at bygge fuglehuse er fx Finurlige fuglehuse & foderbrætterByg selv fuglehuse og Byg selv fuglehuse ellers er der flere gør det selv bøger med kapitler om emnetAndre bøger om selv at bygge fuglehuse er fx Finurlige fuglehuse & foderbrætter og ellers er der flere gør det selv bøger med kapitler om emnet.Informationer og udgaver