Bøger / faglitteratur / guides

Naturoplevelser i Skandinavien : de bedste naturoplevelser i Danmark, Norge, Sverige og Island


Beskrivelse


Vejviser til en række af Skandinaviens smukkeste naturområder med beskrivelser af landskaber, dyreliv og kulturhistorie samt forslag til aktiviteter, overnatning og spiseoplevelser. Med kort og forslag til vandreture og cykleture, samt bademuligheder og sejlads.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2018

af

af

Rikke Bruun

d. 28. mar. 2018

Søger man inspiration til den næste vandretur er disse to bøger et godt sted at starte, hvad enten man vil nordpå i de skandinaviske fjelde eller videre ud på verdens kontinenter. For læsere med vandrelyst.

"Naturoplevelser i Skandinavien" tager os med til Norge, Sverige, Island og Danmark med 700 ideer til oplevelser i naturen. Med de indledende top-10-lister og "Den perfekte uge"-liste, som hvert område indledes med, er der masser af inspiration, inden hvert område præsenteres med dets særegne oplevelser, vandreture, cykelture og overnatninger både på hoteller og i den vilde natur. "Vandreture i hele verden" beskriver 36 klassiske vandreruter fordelt på 6 kontinenter og i forskellige sværhedsgrader lige fra den lettere vandring ved Cinque Terre i Italien til de hardcore vandreture til Himalayas Base Camps.

Skal man ud i verden og opleve dens fantastiske natur med rygsæk og vandrestøvler, er der masser af inspiration og oplysninger at hente i disse to bøger. Hvor "Naturoplevelser i Skandinavien" er mere alsidig og for den brede målgruppe, henvender "Vandreture i hele verden" sig mere specifikt til vandringsmanden med en vis form for erfaring i rygsækken.

Der findes en del bøger om vandreture fx Vandring i SkandinavienVandring i EuropaHærvejenCaminoen og Vandring i Europa foruden bøger om enkelte vandreruter som Hærvejen og CaminoenDer findes en del bøger om vandreture fx Vandring i Skandinavien og foruden bøger om enkelte vandreruter som Hærvejen og CaminoenDer findes en del bøger om vandreture fx Vandring i Skandinavien og Vandring i Europa foruden bøger om enkelte vandreruter som og CaminoenDer findes en del bøger om vandreture fx Vandring i Skandinavien og Vandring i Europa foruden bøger om enkelte vandreruter som Hærvejen og .Informationer og udgaver