Bøger / faglitteratur

Neurosalg : 14 hemmeligheder om hjernen - som en sælger bør vide


Beskrivelse


Om at forstå sine kunders tankegang, så man bliver en bedre sælger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2009

af

af

Knud Weile

d. 11. maj 2009

En vejledning for sælgere på alle planer, der fortæller om den praktiske anvendelse af viden fra hjerneforskningen og psykologien i salgsarbejdet.

Neuro-marketing og neuro-salg er meget oppe i tiden. Resultater fra udforskningen af menneskets hjerne og psyke kan bruges i praksis, og i denne bog formidler forfatteren levende og letforståeligt en del af denne viden. Bogen er direkte henvendt til læseren, og forfatteren er hele tiden nærværende som person, hvilket ifølge forskningsresultaterne er vigtigt, hvis man skal optimalt af med sit budskab, og det passer i dette tilfælde. Emnerne der behandles er salgsetik, kundekontakt, sælgertræning og præmisserne for godt salgsarbejde, og gennemgangen krydres med egne erfaringer, praktiske råd og fiduser, så læseren fx er forberedt på at få serveret chokoladecroissanter til næste morgenmøde med en dygtig sælger. Bogen afsluttes af et kildeafsnit, der henviser til litteratur og hjemmesider, hvor man kan finde supplerende viden.

Der findes i forvejen litteratur om det psykologiske salgsarbejde med et lignende indhold, og mange af bogens praktiske råd kendes af topsælgere pr. intuition eller erfaring, men jeg har ikke kunnet finde andre bøger om neurosalg på dansk.

En interessant og lærerig bog om salgsarbejde, der både informerer om relevant forskning på området og vejleder i den praktiske brug af forskningsresultaterne i det daglige salgsarbejde. Oplagt læsning for både sælgere og købere.