Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Noa og Nora i skoven


Beskrivelse


Noa og Nora er i skoven sammen med Noas mor. Først gider Noa ikke og er sur, men da Nora begynder at male på blade, bliver det sjovt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2019

af

af

Stine Bille

d. 7. aug. 2019

Noa og Nora er på skovtur sammen med Noas mor og laver sjove tegninger på blade. En anden dag finder de på at lave mad sammen. To bøger for 6-8-årige.

I "Noa og Nora i skoven" er de to børn i skoven sammen med Noas mor. Først gider Noa ikke og er sur, men da Nora begynder at male på blade, bliver det sjovt, og så vil Noa ikke hjem fra skoven. I "Noa og Nora laver mad" finde de to børn på at lave mad. De steger bacon, koger pasta og rører æg sammen med fløde og ærter, og Nora får en ært op i næsen. Begge bøger er udgivet i serien "Carlsens læsestart" og der er fra en til syv linjer pr. dobbeltopslag. Bøgerne indledes med en kort vejledning til forældre i, hvordan man fremmer en god læsestart. Bøgerne har lix 5-6 og hårdt omslag.

Det er to søde hverdagshistorier om en dreng og piges venskab. Illustrationerne er en blanding af collage og farvede tegninger, og de er med til at sætte et humoristisk præg på historierne. Tegningerne er karikerede - fx har personerne meget store øjne.

Det er oplagt at læse de to første bøger i serien om Noa og Nora Noa bygger en raketNora bager en kage og Nora bager en kageDet er oplagt at læse de to første bøger i serien om Noa og Nora Noa bygger en raket og .