Bøger / faglitteratur

Økologisk drivhus : selvforsyning til husbehov


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 4. apr. 2016

For dem, der er interesseret i drivhuse i almindelighed og i økologiske drivhuse i særdeleshed.

Forfatterne er erfarne i økologisk havebrug og har tidligere udgivet Økologisk haveØkohøns og Økohøns. I denne bog beskriver de hvordan man griber arbejdet i et drivhus an: Anlæg, indretning, mistbænk, jorden, gødning, kompost, årets gang i drivhuset, planter og sygdomme. Alt er vinklet fra et udgangspunkt om økologi og bæredygtighedForfatterne er erfarne i økologisk havebrug og har tidligere udgivet Økologisk have og . I denne bog beskriver de hvordan man griber arbejdet i et drivhus an: Anlæg, indretning, mistbænk, jorden, gødning, kompost, årets gang i drivhuset, planter og sygdomme. Alt er vinklet fra et udgangspunkt om økologi og bæredygtighed.

Meget fin, anvendelig og gennemarbejdet bog for især nybegyndere med drivhus. Intet bliver gjort unødvendigt kompliceret, og det fine layout og klare sprog kan næsten give hvem som helst lyst til at gå i gang med projekt økologisk drivhus i haven. Rigt illustreret med farvefotos og enkelte stregtegninger. Adresser og register.

Der kommer jævnligt bøger om drivhuse, både pragtværker som Vis mig dit drivhusDrivhus og udestueDet økologiske drivhus, almene bøger som Drivhus og udestue og bøger om økologiske drivhuse som Det økologiske drivhusDer kommer jævnligt bøger om drivhuse, både pragtværker som Vis mig dit drivhus, almene bøger som og bøger om økologiske drivhuse som Det økologiske drivhusDer kommer jævnligt bøger om drivhuse, både pragtværker som Vis mig dit drivhus, almene bøger som Drivhus og udestue og bøger om økologiske drivhuse som .