Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ondt blod


Beskrivelse


Borgmesteren i Paradise City tror ikke sine egne øjne, da overnaturlige væsener indtager gaderne med blodige kampe. Chrysabelle må forhandle med de dødsensfarlige feer i kampen for at beskytte menneskeheden. Heldigvis står både Mal og Creek på hendes side.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. apr. 2016

Chrysabelle er comarré og vampyrer er vilde med hendes blod. Kan hun sammen med en vanvittig vampyr redde menneskeheden? Dark fantasy-serie for alle der er vilde med overnaturlige væsener, romantik og hårdtslående kampe.

Året er 2067 og Chrysabelle flygter til menneskenes verden, da hendes vampyr-herre bliver myrdet. Voldsomme magtkampe blandt vampyrerne bryder ud. Nogen ønsker at sammensmelte menneskenes og de overnaturliges verden. Chrysabelle og vampyren, Mal, kæmper en ulige kamp i "Uskyldigt blod". I "Kød og blod" melder den hemmelige organisation, kubai mataen, sig på banen og Chrysabelle må samarbejde både med Mal og Creek, som er en charmerende vampyrdræber. Men hvem af de skønne mænd, er hun mest vild med? Chrysabelle trodser sine venner og må forhandle med magtfulde feer i New Orleans, mens menneskenes verden rystes over de mange overnaturlige væseners blodige gadekampe i "Ondt blod".

Skøn, ny serie som giver et dramatisk indblik i livet blandt både vampyrer, feer, varulve og hekse. I USA er der foreløbigt udkommet 5 bind i serien, som ligger på bestsellerlister i hele verden. De smukke forsider med guldprægede billeder af Chrysabelle lever op til seriens blodige indhold.

"House of Comarré" giver en ny vinkel på de efterhånden mange dark fantasy-serier og lægger sig imellem P.C. Casts "Nattens hus", Cassandra Clares "Dødens instrumenter" og "Den internationale bestsellerserie om Sookie Stackhouse" af Charlaine Harris.


litteratursiden.dk

d. 2. sep. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 2. sep. 2016

Vampyrer, comarreer, feer og formskiftere. Der mangler intet i denne handlingsmættede serie til store og små vampyrelskere. Indimellem bliver det alles kamp mod alle, men jeg kan virkelig godt lide Ho...