Bøger / skønlitteratur til børn / roman

På tur med Anna og Otto - i tivoli


Beskrivelse


Anna og Otto skal på tur med mor til Tivoli. Inde i Tivoli kører Anna med rutschebane, og mor kigger på. Imens får Otto øje på en fe. Den vil han gerne se, og pludselig er han væk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juni 2020

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 22. juni 2020

Tag på tur med Anna og Otto til Zoologisk Have og Tivoli. I bogen om Zoo er det lige ved at gå galt, da Otto vil lave fis og næsten lander inde hos aberne. I bogen om Tivoli er Otto igen på spil. Denne gang bliver han væk, og mor bliver rigtig bange. Heldigvis finder Anna og mor Otto igen. Fra 6 år.

To bøger i serien "Carlsens læsestart. Niveau 1". I begge bøger følger vi børnene Otto og Anna. Først er de på tur med far og hans kæreste til Zoo og siden med mor til Tivoli. Teksten er sat i små korte helsætninger. Bøgerne er illustreret med farvede tegninger. De henvender sig til begynderlæseren, og de har begge lettal 10 og lix på 4,5. I begyndelsen af bøgerne findes en læseguide til forældrene. Her er råd til, hvordan man kan gribe læsningen an sammen med barnet.

To humoristiske og rigtig sjove bøger til den helt unge begynderlæser. Der er gang i de to søskende Anna og Otto. Den opmærksomme læser vil måske kunne genkende nogle af de ikoniske bygninger fra både Zoo og Tivoli i København. Det kan gøre teksten ekstra vedkommende. Teksten flyder, og Pernille Lykkegårds sjove tegninger både udvider og understøtter læsningen.

Man kan også læse Lulu i ZooJens og Liv i Tivoli og Jens og Liv i TivoliMan kan også læse Lulu i Zoo og .