Bøger / faglitteratur / kogebøger


Beskrivelse


Mere end 25 opskrifter med al slags pasta, fx spaghetti med tomat og mozzarella, fettuccine med svampe og pastagratin med grønsager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2010

af

af

Birgit Sloth

d. 25. feb. 2010

Bøgerne i Gyldendals små kogebøger har et tiltalende layout og er gennemillustrerede med fotografier af færdige retter og ingredienser. I forlagsserien Gyldendals små kogebøger udkommer der samtidig 13 titler. Det er nye udgaver af serien Let og lækkert på i alt 35 bind, der blev udviklet og solgt via Coop.

Tærter er en ny udgave af Let og lækkert tærter fra 2004. Pasta en ny udgave af Let og lækkert pasta, 2004, og opskrifterne findes også i Gyldendals store kogebog, 2002, mens Salater er ny udgave af Let og lækkert salater, 2004, og salatopskrifterne findes også i Gyldendals store kogebog og Lækre salater, 2007. Alle opskrifter er på enkle retter til hverdag, italiensk/fransk inspirerede og tilpasset dansk smag.

Serien minder i indhold og det beskedne omfang om serien Spis godt. I denne serie i det karakteristiske pegebogsformat er der også én om salater. Der er kun få direkte gengangere i opskrifterne, men stilen er den samme.

Små handy kogebøger med et tiltalende layout. De tilfører ikke markedet noget nyt, da opskrifterne eller nogle der ligner findes i mange andre bøger.