Bøger / faglitteratur / idebøger

Personlige pengegaver


Beskrivelse


Illustrerede trin-for-trin anvisninger på hvordan man laver en personlig pengegave, hvor pengene er integreret i genstande, der passer til f.eks. danseren, fodboldentusiasten, konfirmanden eller fødselaren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2016

af

af

Maria Guldager Rasmussen

d. 26. feb. 2016

En gør-det-selv-bog for dem, som gerne vil give pengegaver, men samtidig synes, der skal gøres lidt mere ud af det end blot at lægge pengene i en kuvert. Mere end 40 forskellige forslag til hvordan en pengegave med enkle og billige midler bliver personlig og sjov.

Med simple og billige materialer gives her 44 forskellige "opskrifter" på, hvordan man laver en personlig pengegave til fx te- eller kaffe-drikkeren, dansemusen, fodboldentusiasten, konfirmanden, brudeparret eller fødselaren. Fremgangsmåderne er illustreret trin-for-trin, og udgangspunktet er at integrere pengene (mest sedler, men også mønter) i genstande, der passer til modtageren. Tina Dalbøge er både forfatter til andre DIY-bøger fx Førstehjælp til fantasien og fotograf, og hun har stor erfaring med diverse former for kreative tiltag og events.

Som DIY-bog er denne et pragteksemplar: Let at gå til og inspirerende i sit udtryk. Ideerne er originale, og den præcise indholdsfortegnelse gør det nemt at finde en egnet idé. Lette og udførligt beskrevne fremgangsmåder.

Der findes ikke andet i bogform, der kun beskæftiger sig med dette emne. Til gengæld findes der et utal af både flotte og professionelle DIY-blogs (Tina Dalbøge har selv en sådan på TinaDalboge.dk).