Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Pica Pau og dyrevennerne


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


20 opskrifter på tøjdyr angivet med sværhedsgrader, materialer og størrelse. Med introduktion til nye hæklere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 1. juni 2018

Kan du slet ikke få nok af at hækle amigurumi? Så får du her 20 opskrifter på tøjdyr i skønne farvekombinationer. Opskrifterne er angivet med sværhedsgrader, og alle kan være med pga. den udførlige hækleskole.

Mød George McNæbdyr og Bonny Lunde. De er blot to ud af tyve hæklede dyr fra hele verden i douce retrofarver. En tredjedel af bogen er en omfattende introduktion til nye hæklere. Her lærer man alt fra hvordan man holder på nålen til de gængse masker og teknikker, men også mere specielle teknikker som fx usynlig indtagning og hækling på begge sider af en opslagningsrække.. Opskrifterne indledes alle med en lille historie om dyret, og indeholder sværhedsgrad, materialer og størrelse. Med fotos af arbejdsprocessen og diagram når det er relevant. Desuden har bogen en introduktion til forfatteren og en detaljeret indholdsfortegnelse.

Med næsten en mio følgere på Instagram er argentinske Yan Schenkel et hot navn blandt hæklere, og mange fans har ventet på denne bog på dansk. De bliver ikke skuffede, for det er en virkelig gennemført og indbydende bog. De søde dyr i de lækre farver er ikke til at stå for, og opskrifterne er overskuelige og godt forklaret i både sprog og fotos. Der er tænkt over alt, undtagen at den ikke kan ligge opslået uden støtte af noget tungt.

Der er efterhånden et hav af hæklebøger med nuttede dyr. Edwards menageriLittle happy circus og Little happy circus minder om nærværende med høj kvalitet i layout og designsDer er efterhånden et hav af hæklebøger med nuttede dyr. Edwards menageri og minder om nærværende med høj kvalitet i layout og designs.