Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ponyhjerte - Højby Hovedgård Høhotel


Beskrivelse


Anna får besøg af sin bedste veninde Mara, og hun glæder sig. Men da Mara kommer, bliver intet som Anna har forventet, og hun søger trøst og hjælp hos Ponyhjerte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. jan. 2020

af

af

Helle Laursen

d. 20. jan. 2020

Bind 8 i serien "Ponyhjerte" om Anna og vildhesten Ponyhjerte. Annas bedste veninde Mara kommer på besøg, og hun elsker også ponyer. Anna glæder sig meget til at se Mara igen. Men gensynet med Mara går slet ikke som Anna forventer. For hesteglade børn mellem 8 og 11 år. Er også velegnet til højtlæsning.

Anna glæder sig, så hun er ved at revne. Endelig kommer hendes bedste veninde Mara på besøg. Nu vil Anna endelig dele sin hemmelighed om Ponyhjerte med Mara, som også er vild med heste. Men det er længe siden, at Anna og Mara har set hinanden, og da Mara kommer, går intet som Anna ønsker sig. Har Mara ikke forandret sig? Anna bliver i tvivl om, om hun skal dele sin hemmelighed med Mara og om de to stadig er bedste veninder. Bagerst i bogen er der tips til at skrive breve til sin bedste veninde eller måske en bedstemor. Første bind i serien er Ponyhjerte - Anna finder en pony.

Endnu en fin historie om Anna og Ponyhjerte, med fokus på følelser, venskab og konflikter, der kan opstår mellem to bedste veninder. De søde sort/hvide illustrationer gennem bogen understøtter den hyggelige stemning godt. Historien er letlæst med stor skrifttype og korte sætninger og fortalt gennem gode dialoger med korte kapitler. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Fans af "Ponyhjerte"-serien kan også læse Kirsten Sonne Harilds serie om "Pjok og Petrine"-bøger eller serien "Alle elsker Sigge" af Linn Hallberg.