En interessant bog med fokus på, hvordan alle børn kan udvikle kreativitet og innovationskompetencer gennem projektbaseret læring. Henvender sig til lærere, pædagoger, studerende og ledere i grundskolen.
Bogen indledes med en beskrivelse af det teoretiske og empiriske ståsted. Modellen for projektbaseret læringskompetence præsenteres, og der gives bud på, hvordan man kan arbejde med denne fra 0.-9. klassetrin. Det defineres hvad et PBL-projekt er, og hvad det består af, ligesom der er forslag til, hvordan det kan designes, med udgangspunkt i undervisningsforløb, der integrerer virkelighedsnære og vedkommende udfordringer. I forbindelse med implementering af PBL som en del af skolens læringskultur, introduceres lederens PBL-strategi.
På en god måde kobles det teoretiske sammen med det praktiske. Der er mange gode figurer og opsætninger, der skaber overblik, og som er meget inspirerende. Der introduceres otte grundelementer, der med fordel kan inddrages. Bogen indeholder mange flotte farvefotos, som viser elever, der er i gang med arbejdet, men også fotos der viser mange fine elevproduktioner. Uden tvivl en bog der vil blive taget godt imod.
Denne bog er en revideret udgave af den tidligere Projektbaseret læring og innovation i en åben skoleStyrk projektarbejdet. Der er mange ligheder, men det kan dog fremhæves at der fx er gjort plads til et kapitel om kritisk tænkning. Bogen kan relateres til Styrk projektarbejdetDenne bog er en revideret udgave af den tidligere Projektbaseret læring og innovation i en åben skole. Der er mange ligheder, men det kan dog fremhæves at der fx er gjort plads til et kapitel om kritisk tænkning. Bogen kan relateres til .