Bøger / faglitteratur / mønstre

Quilt-opedia : din guide til patchwork og quiltning


Beskrivelse


Introduktion til quiltning samt 28 trin-for-trin-instruktioner til at quilte tæpper, puder og tasker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 6. feb. 2015

Guide til både begyndere og øvede indenfor moderne quiltning. Illustreret med mange billeder og tegninger.

Indeholder separate afsnit om quiltningens historie, værktøj, materialer, teknikker. Der er et afsnit med opskrifter med forskellig sværhedsgrad. Opskrifterne er alt lige fra pynteting til hjemmet, til mere praktiske ting, fx et etui til bærbar computer. Der er endvidere et register, samt et afsnit over forkortelser.

Gennemført bog om moderne quiltning. Indbydende forside, med masser af lækre billeder. Der er en grundig gennemgang af nødvendigt værktøj, stoftyper, farver og teknikker. Afsnittet med opskrifter er bygget op i tre sværhedsgrader, der er nemt at overskue. God bog, der gør et nobelt forsøg på at give et gammelt håndarbejde et comeback. Har man ikke prøvet quiltning før, kan denne bog nemt inspirere en til at prøve.

Der findes en del bøger om moderne quiltning. Blandt andet Sommerens patchworkSkønne quilts i fuldt flor og Skønne quilts i fuldt flor, men ingen så gennemførte som denne bogDer findes en del bøger om moderne quiltning. Blandt andet Sommerens patchwork og , men ingen så gennemførte som denne bog.