Bøger / faglitteratur / opskrifter

Reboot med Joes juicekur : tab dig, bliv sundere og få det fantastisk!


Beskrivelse


Reboot handler om udelukkende at drikke juicer baseret på frisk frugt og grønt i en given periode og derved opnå større sundhed og velvære. Efter en rebooten går man over til at spise andre sunde fødevarer, men overordnet set er der tale om en livsstilsændring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2016

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 16. dec. 2016

Bliv sund, slank og få større velvære med juicer i alle afskygninger. For alle med interesse for kost, sundhed og udrensningskure.

Joe Cross er kendt for filmen "Fat, sick & nearly dead", set af over 10 millioner, han har hjemmesiden www.rebootwithjoe.com og er aktiv på de sociale medier. Bogen indledes med et forord af dr.med. Joel Fuhrman, der har arbejdet med reboot og fulgt forfatterens egen forvandling fra overvægtig og skrantende til slank, sund og fyldt med energi. Reboot handler om udelukkende at drikke juicer baseret på frisk frugt og grønt i en given periode og derved opnå større sundhed og velvære. Efter en rebooten går man over til at spise andre sunde fødevarer, men overordnet set er der tale om en livsstilsændring. Bogen indeholder bl.a. introduktion til rebooten og dennes faser, opstarten, en trin for trin-guide, diverse reboot-planer samt et hav af opskrifter og juiceguide. Herefter et afsnit med værd at vide samt en guide til, hvordan man kommer videre efter en reboot. Med noter og omfattende opskriftsregister.

Joe Cross skriver meget personligt og engageret, og læseren får en grundig indføring og vejledning i at reboote. Der er tænkt på det meste og bogen virker meget seriøs. Desværre er den også meget lidt inspirerende, helt uden illustrationer og med et gennemgående trist layout.

Et oplagt bud på en dansk udgivelse er Den fedeste juicekur, 2015, der er både indbydende og motiverende samt kommer omkring mange af de samme forhold.