Bøger / faglitteratur / opskrifter

Salty baking moments : det lækreste bagværk fra det salte køkken af @frederikkewaerens


Beskrivelse


Opskrifter på det lækreste bagværk fra det salte køkken til hverdag og fest. Henvender sig til dem, som gerne vil servere lækkert hjemmebagt bagværk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2021

af

af

Hamide Kara

d. 5. nov. 2021

Opskrifter på det lækreste bagværk fra det salte køkken til hverdag og fest. Henvender sig til dem, som gerne vil servere lækkert hjemmebagt bagværk.

Forfatter og influencer Frederikke Wærens har samlet sine favoritopskrifter fra det salte køkken. Med overskrifter som "Inden du går i gang", "Boller", "Brød", "Brød til hjemmelavet fast food", "Brød med fyld", "Pizza på flere måder", "Flere salte lækkerier" og "Det hjemmelavede tilbehør" skriver Wærens, at hendes opskrifter hverken kræver magi eller surdej, men basale ingredienser som vand, gær, mel og salt. Opskrifterne spænder fra danske klassikere som pølsehorn, rugbrød, flutes til bagværk fra andre lande som bagels, naanbrød og pretzels. Et af kapitlerne er dedikeret til forfatterens yndlingstilbehør som er hummus, pesto, tapenade, tzatziki m.fl. Bogen er rig på billeder og udstyret med register.

Frederikke Wærens er populær fra Instagram og Youtube m.m. hvor hun poster opskrifter og videoer. Bogen er den tredje i rækken. De to første er Sweet baking momentsBaking moments : snegle, snurrer og andet bagværk fra @frederikkewaerens og Baking moments : signaturkager fra @frederikkewaerens Bogen er velskrevet og spækket med mange lækre opskrifter ligesom de to andre. VelbekommeFrederikke Wærens er populær fra Instagram og Youtube m.m. hvor hun poster opskrifter og videoer. Bogen er den tredje i rækken. De to første er Sweet baking moments : snegle, snurrer og andet bagværk fra @frederikkewaerens og : signaturkager fra @frederikkewaerens Bogen er velskrevet og spækket med mange lækre opskrifter ligesom de to andre. Velbekomme.

Af andre titler med opskrifter fra det salte køkken findes fx Brød og kagerBlomsterbergs bedste170 af Mettes bedste opskrifter samlet i én bog : kærlighed til hjemmebag og Blomsterbergs bedste. 170 af Mettes bedste opskrifter samlet i én bogAf andre titler med opskrifter fra det salte køkken findes fx Brød og kager : kærlighed til hjemmebag og Blomsterbergs bedste. 170 af Mettes bedste opskrifter samlet i én bog.