Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Scorekogebogen : 50 opskrifter der giver "homerun" på første date


Beskrivelse


Kogebog med lettilgængelige, vegetariske opskrifter, der er forførende og giver tid til sex.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2015

af

af

Per Månson

d. 11. juni 2015

En lækker kogebog, der vil overbevise unge om, at det er lige så hurtigt at tilberede et lækkert lille måltid som at bestille take away - og så er det mere sexet. For unge køkkenstartere, men vi andre kan også finde inspiration.

Den 18-årige forfatter sælger sin varer ved at give opskrifter, der både er forførende og giver tid til sex. Det er 50 lettilgængelige, vegetariske opskrifter med grundig vejledning (både til at lave fra bunden eller snyde med fx færdig pesto). Bogen er illustreret med farvefotos af retterne og enkelte af forfatteren med erobringer. Opdelt i måltider, selv om det måske er lidt underligt i en scorekogebog at starte med "The morning after".

Selv om man ikke lige har sex i tankerne, fungerer kogebogen ganske udmærket som inspiration til varieret kost, der kan laves hurtigt. Mange af opskrifterne er originale eller i hvert fald ikke lige dem, man støder på i sædvanlige begynderkogebøger.

Andre kogebøger for unge er Kom med i vores køkkenFlyttehjemmefrakogebogenMad uden mor, der er mere piget og Flyttehjemmefrakogebogen og Mad uden mor, der lægger mere vægt på det billigeAndre kogebøger for unge er Kom med i vores køkken, der er mere piget og og Mad uden mor, der lægger mere vægt på det billigeAndre kogebøger for unge er Kom med i vores køkken, der er mere piget og Flyttehjemmefrakogebogen og , der lægger mere vægt på det billige.