Bøger / skønlitteratur / roman

Scotland Street


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Shannon McLeod er fast besluttet på aldrig nogen sinde at falde for en bad boy igen. Da hun møder Cole Walker, er hun sikker på, at han er præcis sådan en fyr. Men måske skal man ikke dømme andre kun på udseendet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 2. jan. 2020

Shannon McLeod er fast besluttet på aldrig nogen sinde at falde for en bad boy igen. Da hun møder Cole Walker, er hun sikker på, at han er præcis sådan en fyr. 5. selvstændige bind i Dublin Street -serien for især yngre kvinder.

Shannon er en smuk, spinkel kvinde med det mest fantastiske røde, lange hår. Hun mangler både penge og et sted at bo. Hun får job som receptionist i en anerkendt tatovør-salon, men går i panik, da hun opdager, at den daglige leder er Cole Walker. Han har drømt om Shannon lige siden, de mødtes som helt unge. Shannon lader som om, hun slet ikke kan huske, at de har mødtes tidligere. Hun vil gøre alt, hvad hun kan for at holde Cole på afstand. Hun har jo lovet sig selv aldrig at falde i kløerne på en bad boy. Men måske skal man ikke dømme andre på udseendet? Cole er selv vokset op i et hårdt miljø sammen med storesøsteren Johanna og har ikke tænkt sig at gentage barndommen mønstre, så Shannons fordomme sårer ham dybt.

Endnu en skøn bog i Samantha Youngs serie om stærke venskaber og ikke mindst romantik, lidenskab og sex. Forfatteren formår at knytte alle hovedpersoner fra de tidligere bind sammen i en misundelsesværdig tæt relation og det hele er som vanligt pakket ind i smukke mennesker, hed lidenskab og et dejligt lyserødt skær.

Fans vil også elske Aurora Rose Reynolds Indtil-serie, der begynder med Indtil November.