Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sød fyr søges


Beskrivelse


Sille keder sig i juleferien. Hun er blot hjemme med brødre og Nintendospil, der keder hende. Men heldigvis spørger Sophia, om hun vil med i sommerhus. Men er det nu helt så hyggeligt at være med i sommerhuset, når man savner sin bedste veninde, og ens ekskæreste ser en anden, og når den hest man rider på for første gang kaster en af.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2012

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 9. okt. 2012

Femte del af pigeserien Kys og kanel til piger mellem 10 og 13 år, der er vilde med at læse om veninder, drenge og hemmeligheder.

Sille keder sig i juleferien. Alle er andre steder, hun er hjemme med brødre og Nintendo-spil, der keder hende i lange baner, men heldigvis spørger Sophia, om hun vil med i sommerhus, og så er det slut med at kede sig helt så meget. Men er det nu helt så hyggeligt at være med i sommerhuset, når man savner sin bedste veninde, og ens ekskæreste ser en anden og når den hest man rider på for første gang kaster en af. Historien fortsætter i samme stil, som de tidligere fire bind. Denne gang er der en lang passage i midten af bogen, hvor de to piger er på vej mod sommerhuset, som er lidt for langtrukken, og hvor dialogerne bliver ved og ved. Men så er det heldigvis, som om at historien tager fart igen, og historien bliver afsluttet, så man igen er klar til bind seks og allerede har tænkt på, hvad Sille i næste bog kommer ud for. Sproget er troværdigt og mundret. Genkendeligt serie-layout i klare farver.

Camilla Wandahls Veninder for altid og Mette Finderups bøger Emmy er i samme stil for samme målgruppe.

Et nyt velskrevet bind i serien om Sille og hendes veninder til fritidslæsning og hyggelæsning for piger der er vilde med at læse om veninder, kærester og udfordringer med begge.