Bøger / skønlitteratur / roman

Solstrejf


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. En rigmandsdatter findes bestialsk myrdet, og politiet er på bar bund. Derfor ansættes den alkoholiserede Kristian Wang som konsulent. I jagten på morderen, føres Kristian ind i en lukket underverden af ekstrem sm-sex, en verden hvor den eneste grænse er døden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juli 2016

af

af

Merete Trap

d. 20. juli 2016

Dominans, underkastelse og straf. Brutal sex til grænsen, og længere endnu. Her kommer 1. bind i den erotiske krimiserie om konsulent Kristian Wang. For en bred målgruppe, som kan lide krimi, blandet med hverdagsrealisme og sex.

Kristian Wang er tidligere betjent, men nu fyret og alkoholiseret. Da en rigmandsdatter findes bestialsk myrdet, hyres Kristian som konsulent. Sammen med kriminalbetjent Signe Keldsen bevæger Kristian sig nu ind i en farlig underverden. Et miljø med ekstrem sm-sex, hvor en velhavende elite gemmer på uhyggelige hemmeligheder. Fra Istedgades sex-klubber føres Kristian til den eksklusive og hemmelige sm-klub Komplekset. Et sted for de mest ekstreme sadister. Dette er forfatterens første bog og der lægges op til fire mere.

Dette er en god, gedigen og underholdende krimi, med den klassiske tiltrækkende anti-helt som hovedperson. Bogen rummer en del mere sex end normalt, og der sendes små hilsner til "husmoderpornoen". Omdrejningspunktet er de seksuelt afvigende motiver for mordene, og vi er på kanten til at berøre snuff-elementer. Kan man kapere dette, er underholdningen i top.

Kan sammenlignes med andre danske krimiserier, hvor en falleret antihelt er hovedpersonen, og hvor der oprettes en slags underenhed i politiet. Her bør naturligt nævnes Jussi Adler-Olsens serie om "Afdeling Q". Der er dog en del mere sex i herværende krimi.


litteratursiden.dk

d. 2. jan. 2017

af

af

Helle Post

d. 2. jan. 2017

Hardcore krimidebut, der blander sex og mord i et hæsblæsende tempo. Kristian Wang er tidligere kriminalkommissær, men han blev suspenderet. Suspenderingen endte med en opsigelse i stedet for en fyrin...