Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - jorden brænder


Beskrivelse


Fantasy. På planeten Erdas vågner i undergrunden gammel ond kraft der smitter alt hvad den kommer i forbindelse med. Den hellige forbindelse mellem mennesker og totemdyr er truet. Conor, Abeke, Meilin og Rollan er de fire unge helte i røde kåber, der tager kampen op.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2017

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 30. jan. 2017

Dette er fantasybog nummer 2 af 4 i fantasyserien om "Totemdyrenes fald" om de 4 helte Conor, Abeke, Meilin og Rollan der fortsat bekæmper ondskaben ved hjælp af shamanisme. For børn og unge på 12-16 år.

På planeten Erdas vågner i undergrunden en gammel ond kraft der fortærer alt hvad den kommer i forbindelse med. Den hellige forbindelse og balance mellem mennesker og totemdyr er truet på hele planeten. Conor, Abeke, Meilin og Rollan er de fire unge helte i røde kåber der tager kampen op dybt nede under jorden. Ondskaben får tilsyneladende hele tiden nye kræfter og ny viden. De fire helte får hjælp fra en uventet side, som kan hidkalde et af de mægtige totemdyr, svanen Ninani, men en anden med onde hensigter kan måske samle flere dyrs kræfter som tatoveringer på sin krop. Der er en serie forud for denne om totemdyrenes fald, og det er "Totemdyrenes saga" på 7 bind.

Det er fortsat en fantasyhistorie fyldt med action og spændende handling. Serien bør læses i rækkefølge. Forsiden er flot og dramatisk med effektfuld udstanset serietitel i sølvfarvet materiale.

Bøgerne og deres fokus på enkelte dyr og deres kræfter og den megen action minder lidt om serien "Monsterjagten" af Adam Blade, som dog er mere enkel og noget lettere at læse end denne serie.