Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

Spirit animals - maskefald


Beskrivelse


Fantasy. Conor, Abeke, Meilin og Rollan fortsætter kampen mod de onde kræfter, der truer Erdas' eksistens. Farerne lurer og de må sætte deres lid til totemdyrene, men de er også truet, så kampen bliver svær og den kræver sine ofre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2017

af

af

Lars Larsen

d. 31. juli 2017

3. bind i serien "Totemdyrenes fald". Kampen mod de onde kræfter fortsætter og de fire helte må sætte deres lid til totemdyrene. En spændende serie til fantasy-læsere fra 12 år.

De fire unge helte, Conor, Abeke, Meilin og Rollan fortsætter kampen mod de onde kræfter, der truer Erdas' eksistens. En efter en bukker de under for mørket, og må sætte deres lid til at totemdyrene kan hjælpe dem i krigen mod ondskaben, men også totemdyrene er truede, så kampen bliver svær og den kræver ofre.

Spændingen holder i dette bind af fantasysagaen. Handlingen tager først rigtig fart ca. 100 sider inde i bogen, men så kommer der også fart på. Tætskrevet roman i et levende sprog og der bliver lagt op til mere drama i næste bind. Serien skal læses i rækkefølge og den kræver ret gode læsere.

Historien minder en del om Adam Blades serie "Monsterjagten", fx Ilddragen Ferno, som er noget lettere at læse,.