Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - evigtræet


Beskrivelse


Fantasy. Enden på vore heltes rejse nærmer sig, og selvom det ser ud til at Kovo og Gerathon sammen danner en uimodståelig kraft, samler modstanderne sig i et sidste, desperat forsøg på at sætte en stopper for deres onde planer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 1. feb. 2016

Enden på vore heltes rejse nærmer sig, og selvom det ser ud til at Kovo og Gerathon sammen danner en uimodståelig kraft, samler modstanden sig i et sidste, desperat forsøg på at sætte en stopper for deres onde planer. For fantasy-læsere fra 12 år, der har fulgt "Spirit animals"-serien.

De 4 helte Conor, Abeke, Meilin og Rollan forsøger en sidste gang at finde sammen og samle modstand mod de to Åndedyr som er ved at ødelægge hele Erdas i deres forsøg på at samle alle Talismanerne, og genskabe verden i deres billede. Men rejsen bliver lang og kampen meget hård, for de er håbløst i undertal overfor Erobrernes talløse hær. Dette er det 7. og sidste bind i serien "Spirit animals", som denne gang er skrevet af Marie Lu, som også har skrevet serien "En Legend-roman".

Det sidste bind i "Spirit animals" serien er akkurat lige så spændende som de foregående. De enkelte bind i serien bør ikke læses uafhængigt af hinanden, serien skal læses i rækkefølge. Det er en stor fornøjelse, at nå frem til denne, meget tilfredsstillende slutning til sidst.

Den konstante jagt på dyr i overstørrelse minder meget om Adam Blades serie "Monsterjagten", der begynder med Ilddragen Ferno. "Monsterjagten" er skrevet i et noget mere simpelt sprog. "Spirit animals" kan derfor anbefales til dem der er blevet trætte af Blades serie, og som ledte efter noget mere udfordrende.