Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Spisetid : en papbog med høj kontrast


Beskrivelse


Pegebog. Papbog med helt enkle billeder af mad, bestik og andre ting, din baby forbinder med at spise. Tegningerne fremstår med stor kontrast i former og farver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2018

af

af

Bo Knudsen

d. 26. sep. 2018

Papbøger til de alleryngste på 0-2 år. De tre bøger om mad, bad og transportmidler hører til den allerførste højtlæsning og begrebsindlæring hjemme i børneværelset.

De tre papbøger er 13x13 cm. Der er en tegning pr. side med betegnelsen skrevet lige under. Hver bog indeholder 16 tegninger, der har fokus på bogens emne. Af for- og bagside fremgår det, at bøgerne bevidst bestræber høj kontrast i farver og former.

Fine bøger der er så enkle, som de næsten kan blive. Tegningerne er nærmest piktogrammer, og de står skarpt afgrænsede på de skiftevis sorte og hvide sider. "Spisetid" har illustrationer, der alle har med måltidet derhjemme at gøre. "Badetid" peger lidt videre end det hjemlige bad ved også at have tegninger af fx hval og ubåd. Og "På vej" er den mest abstrakte af de tre, ved at alle bogens genstande findes uden for hjemmet. Papsiderne er tykke, og bøgerne virker meget solide og klar til at møde udfordringerne fra nysgerrige børnefingre.

Supplerer bøger som fx Hej maskiner!OrdMin lillebitte bog om ting der bevæger sigVores madUd at køre og Ord. For de børn, der er en smule ældre, er der bøger med fotos og flere genstande pr. side, fx Min lillebitte bog om ting der bevæger sig. Og endelig er der de charmerende bøger af Inger Tobiasen, fx Vores mad og Ud at køre, der er ekstraordinært gode og rammer danske børns hverdag 110%Supplerer bøger som fx Hej maskiner! og . For de børn, der er en smule ældre, er der bøger med fotos og flere genstande pr. side, fx Min lillebitte bog om ting der bevæger sig. Og endelig er der de charmerende bøger af Inger Tobiasen, fx Vores mad og Ud at køre, der er ekstraordinært gode og rammer danske børns hverdag 110%Supplerer bøger som fx Hej maskiner! og Ord. For de børn, der er en smule ældre, er der bøger med fotos og flere genstande pr. side, fx . Og endelig er der de charmerende bøger af Inger Tobiasen, fx Vores mad og Ud at køre, der er ekstraordinært gode og rammer danske børns hverdag 110%Supplerer bøger som fx Hej maskiner! og Ord. For de børn, der er en smule ældre, er der bøger med fotos og flere genstande pr. side, fx Min lillebitte bog om ting der bevæger sig. Og endelig er der de charmerende bøger af Inger Tobiasen, fx og Ud at køre, der er ekstraordinært gode og rammer danske børns hverdag 110%Supplerer bøger som fx Hej maskiner! og Ord. For de børn, der er en smule ældre, er der bøger med fotos og flere genstande pr. side, fx Min lillebitte bog om ting der bevæger sig. Og endelig er der de charmerende bøger af Inger Tobiasen, fx Vores mad og , der er ekstraordinært gode og rammer danske børns hverdag 110%.Informationer og udgaver