Bøger / faglitteratur

Store drømme - små mirakler


Beskrivelse


Bogen beskriver udviklingen indenfor dansk computerspilsproduktion fra branchens opblomstring i 2000 og frem til nu.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. dec. 2014

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 18. dec. 2014

Bogen beskriver udviklingen indenfor dansk computerspilsproduktion fra branchens opblomstring i 2000 og frem til nu. Medrivende erhvervseventyr og spilfortællinger oprulles. Interessant for computerspilsentusiaster, og især for dem der drømmer om selv at komme ind i branchen.

De første 4 kapitler omhandler hver en historie om et dansk spils tilbliven og spiludviklernes kamp for at få spillet udgivet. De resterende kapitler beskriver finansieringsmuligheder, uddannelser, branchens miljøer samt nichen børnespil. Forfatteren Jesper Krogh Kristiansen har skrevet mange artikler om danske computerspil og designer også selv computerspil.

Det er en velskrevet bog. Pointerne er underbygget af grafer og flotte helsides billeder og screenshots fra computerspillene. Forfatternes engagement og store indsigt i branchen skinner igennem.

I forhold til den danske computerspilsbranche er denne bog mere udførlig, end andre titler. Bogens del om computerspillenes historie kan sammenlignes med Tristan Donovans bog fra 2011 Replay, som dog også er om udenlandske spil.