Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik en ø : strikkede sjaler fra solskinsøen


Beskrivelse


10 opskrifter på strikkede sjaler inspireret af steder på Bornholm.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2018

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 27. aug. 2018

"Strik en ø" er en strikkebog for øvede strikkere krydret med fortællinger fra Bornholm.

I denne bog finder man opskrifterne til 10 forskellige sjaler. Hvert sjal har et bornholmsk stednavn og med opskriften følger en fortælling fra det sted. Hver opskrift er illustreret med et billede af det færdige resultat.

Der er tale om unikke sjaler i klare farver og anderledes former og mønstre. De små fortællinger fra stederne på Bornholm formidler en glæde og stolthed ved øen og hvad man kan bruge en sommer på Bornholm til. Opskrifterne er for den øvede strikker. Bagerst i bogen er der henvisning til youtube videoer af fire af modellerne. Der er også en side med nyttige tricks, en side med adresser på dejlige cafëer og en garnforhandler liste.

Kunsten at strikke en øSisse's sjalerSjaler & tørklæderStrik - ponchoer, capes, tørklæder og sjaler har også hentet inspiration fra danske øer. Det er dog ikke kun sjaler den rummer og er fra flere forskellige lokationer, ligesom der er knap så meget tekst om hvert sted. En anden bog om strikkede sjaler kunne være Sisse's sjaler, Sjaler & tørklæder eller Strik - ponchoer, capes, tørklæder og sjalerKunsten at strikke en ø har også hentet inspiration fra danske øer. Det er dog ikke kun sjaler den rummer og er fra flere forskellige lokationer, ligesom der er knap så meget tekst om hvert sted. En anden bog om strikkede sjaler kunne være , Sjaler & tørklæder eller Strik - ponchoer, capes, tørklæder og sjalerKunsten at strikke en ø har også hentet inspiration fra danske øer. Det er dog ikke kun sjaler den rummer og er fra flere forskellige lokationer, ligesom der er knap så meget tekst om hvert sted. En anden bog om strikkede sjaler kunne være Sisse's sjaler, eller Strik - ponchoer, capes, tørklæder og sjalerKunsten at strikke en ø har også hentet inspiration fra danske øer. Det er dog ikke kun sjaler den rummer og er fra flere forskellige lokationer, ligesom der er knap så meget tekst om hvert sted. En anden bog om strikkede sjaler kunne være Sisse's sjaler, Sjaler & tørklæder eller .