Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik raglan - top down +


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter på syv modeller fordelt over trøjer, tunikaer og cardiganer. Alle modeller er strikket oppe fra og ned og med raglan-udtagninger ved skulderen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juli 2018

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 6. juli 2018

Inspirerende hæfte med strikkeopskrifter på raglanmodeller for såvel rutinerede som urutinerede strikkere.

De seks modeller i dette hæfte fordeler sig over et spektrum af trøjer, tunikaer og cardiganer og er alle strikket oppe fra og ned og med raglan-udtagninger ved skulderen. Der er tale om et lille hæfte med spiralryg, hvorfra der linkes til en række videoer hvor bogens teknikker demonstreres.

Metoden med at strikke oppe fra og ned er blevet populær, da den næsten eliminerer behovet for montering. Raglan-skuldrene giver desuden god bevægelighed i de færdige trøjer. Der er tale om klassiske og anvendelige modeller, som vil kunne strikkes af såvel begyndere som garvede strikkere og bæres til både hverdag og fint.

Hæftet kan sammenligned med forfatterens tidligere udgivelser, fx RødStrikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned. Teknikken med at strikke sweatre oppefra udforskes mere tilbundsgående i Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og nedHæftet kan sammenligned med forfatterens tidligere udgivelser, fx Rød. Teknikken med at strikke sweatre oppefra udforskes mere tilbundsgående i .