Bøger / faglitteratur / bagebøger

Superpops : 60 hurtige og lækre kagepops, cookiepops, marengspops, karamelpops og mange flere


Beskrivelse


Opfindsomt pyntede kager på pind.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2013

af

af

Alma Lind Jensen

d. 8. feb. 2013

Bogen kan bruges af nybegynderen såvel som den rutinerede udi popcakefremstillingen. Vil nok især finde sit publikum i børnefamilier.

Popcakes er kager på pind, som en slikkepind. Kagerne udmærker sig ved at være pyntede ofte forestillende et eller andet som fx en fodbold, et dyr, et hoved med hat. Kun fantasien sætter grænser. Denne bog er opbygget med en introduktion, et indledende afsnit om udstyr og ingredienser. Dernæst et afsnit med basisopskrifter på den kage, der skal sættes på pind og dekoreres. Det kan være sandkage, honningkage, brownie, trøffel, cookie eller skumfiduser mm. I 3. kapitel fordyber vi os i dekoreringens kunst, mens det store 4. kapitel viser fremstillingen af en lang række meget dekorative og fantasifulde pops, som man kan eftergøre eller lade sig inspirere af. Popcakes er velegnede indslag i børnefødselsdage, temafester eller bare til almindelig munterhed. Bogen er oversat fra engelsk. Visse af ingredienserne kan det godt volde problemer at skaffe fx gumpaste og coating wafers, og man skal lige vænne sig til udtryk som "granuleret sukker", som vist bare betyder sukker.

Der findes i forvejen 5-6 titler om popcakes fx Søbys kager på pinde, 2011. Bogen her supplerer og kommer med nye opskrifter og idéer.

Endnu en farvestrålende og festlig bog med opfindsomt pyntede kager på pind.