Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Supersund & slank - før, under og efter graviditet


Beskrivelse


Indeholder information om sammenhængen mellem overvægt, kost og ufrivillig barnløshed, gode råd samt lækre opskrifter på morgenmad, frokost, middage og desserter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2010

af

af

Rikke Bruun

d. 23. juni 2010

Bogen henvender sig primært til kvinder, der forsøger at blive gravide, er gravide eller lige har født, men kan også bruges af andre, der søger inspiration til sunde opskrifter.

Bogen tager fat på et meget relevant emne; sammenhængen mellem overvægt, kost og ufrivillig barnløshed. Det indledende afsnit fortæller om kostens indvirkning på fertilitet og kommer med 10 gode kostråd specielt rettet mod graviditet samt en top-10 liste over supersunde fødevarer. Bogens hovedafsnit er opskrifter med fødevarer fra top 10-listen inddelt efter tidspunkt på dagen. Der lægges også vægt på vigtigheden af at fjerne sukkerholdige ingredienser fra kosten. Vi møder desuden et par, for hvem det er lykkes at blive gravide efter et vægttab. Forfatteren står bag 20 andre af vægtkonsulenternes (DDV) bøger, der primært henvender sig til mennesker, der ønsker at tabe sig og/eller skabe en sundere livsstil.

Spis dig gravid, 2010 af Charlotte Hartvig og Bjarne Stigsby henvender sig primært par, der er ufrivillig barnløse. Gravid i en fart, 2003 af Karen Trewinnard kommer bredere rundt om ufrivillig barnløshed.

En brugsbog for mennesker med graviditet for øje. Bogen indeholder information om sammenhængen mellem kost og ufrivillig barnløshed, gode råd samt lækre opskrifter, der er lige til at gå til.