Bøger / faglitteratur / snitmønstre

Sy til piger 2-6 år


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2012

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 20. aug. 2012

Her er godt nyt til alle syglade piger i alle aldre, mødre, bedstemødre, veninder osv. Både til nybegynderen og den mere erfarne.

Forfatteren er fransk, og det er hendes første bog på dansk. Bogen består af en lang række modeller på tøj til piger i alderen 2 til 6 år. Her er kjoler, tunikaer, bukser, nederdele, toppe og 3 tasker, og til det meste er der snitmønstre i hel størrelse. Der er enkelte modeller, hvor der ikke er snitmønstre til, men de er så enkle at sy ud fra firkanter, at selv helt nybegyndere kan være med. Ud over snitmønstrene er der syvejledninger med fortegnelse over materialer, oversigt over mønsterdele, forklaring af fremgangsmåde, klippevejledning og supplerende detailtegninger til de enkelte modeller. Alt sammen lige til at gå til.

Bøger med at sy børnetøj til de lidt større børn har vi faktisk ikke mange af, og slet ikke nyere, fra 2007 er der Børnetøj 4-7 år af Hanne og Sofie Meedom, fra 2006 Sy og strik børnetøj 4-10 år af Welinder og Sy sejt børnetøj, 2005 af Grue og Strand.

Selv om der er mange, der strikker, er der også stadig mange, der gerne vil sy tøj til de lidt større børn, så der er god brug for denne bog. Modellerne er enkle, de er nemme at sy og der er gode anvisninger.


Håndarbejde nu

Årg. 48, nr. 1 (2013)

af

af

Rikke Ravn Weiergang

Årg. 48, nr. 1 (2013)