Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Taranteller og tungekys


Beskrivelse


En gysende historie om da verden gik i stå og havekolonien blev invaderet af kæmpeedderkopper, men også om Emils kærlighed til Jessica.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2019

af

af

Lars Larsen

d. 12. feb. 2019

En gysende historie om da verden gik i stå og havekolonien blev invaderet af kæmpeedderkopper, men også om Emils kærlighed til Jessica. For de 13-15-årige.

De 15-årige tvillinger Lærke og Emil tilbringer sommerferien i kolonihaven med deres forældre, og det er ret kedeligt. Heldigvis bor den lidt ældre Jessica lidt længere nede ad vejen. Hende er Emil vildt forelsket i, men hun opdrætter taranteller - og det gør det hele svært, for Emil er bange for edderkopper. Pludselig sætter et mystisk vejrfænomen verden i stå, og kæmpeedderkopper er ved at tage magten. Midt i dette kaos beslutter Emil at satse alt på sin kærlighed til Jessica. Historien er inddelt i 50 korte kapitler, og sproget er direkte og hverdagsagtigt.

Der er gys og spænding, sproget er levende, og forfatteren giver en fin beskrivelse af forholdet mellem Lærke, Emil og Jessica, og af det edderkoppekaos, som de er havnet i.

Det vrimler ikke med historier om edderkopper, men i novellesamlingen Velkommen til dybetFordærvMenneskekød er der også edderkoppegys. Det terroriserende gys kan du også finde i Fordærv og i Nick Clausens Menneskekød eller hos Dennis JürgensenDet vrimler ikke med historier om edderkopper, men i novellesamlingen Velkommen til dybet er der også edderkoppegys. Det terroriserende gys kan du også finde i og i Nick Clausens Menneskekød eller hos Dennis JürgensenDet vrimler ikke med historier om edderkopper, men i novellesamlingen Velkommen til dybet er der også edderkoppegys. Det terroriserende gys kan du også finde i Fordærv og i Nick Clausens eller hos Dennis Jürgensen.