Bøger / skønlitteratur / roman

Target


Beskrivelse


En gruppe forretningsmænd bliver bortført af sortklædte mænd. De to tidligere jægersoldater, Torben og Erik, afbryder fisketuren og følger efter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 23. sep. 2016

En gruppe forretningsmænd bliver bortført af en gruppe sortklædte mænd. De to tidligere jægersoldater, Torben og Erik følger efter. Spændingsbog for læsesvage unge og voksne.

Hr. Lærkegård mødes på et hotel med 2 andre forretningsmænd og den amerikanske ambassadør for at underskrive en stor aftale. Efter middagen bliver de alle bortført af sortklædte mænd, der gemmer dem i en øde hytte. De to fiskere Torben og Erik ser dem i kikkerten og konstaterer, at noget er galt. De er tidligere jægersoldater og kontakter PET, mens de følger efter bortførerne. Bogen har lixtal 26.

Spændende historie med masser af dramatik. Måske lidt forudsigelig, men beskrivelserne af Torben og Erik fremstår troværdige. Der er lidt for mange sætninger, der starter med "og", som til tider gør læsningen svær.

Der findes mere spændende læsning for de læsesvage i bøgerne KrystalnatDen rødhårede flyverMord efter mord, Den rødhårede flyver og Mord efter mordDer findes mere spændende læsning for de læsesvage i bøgerne Krystalnat, og Mord efter mordDer findes mere spændende læsning for de læsesvage i bøgerne Krystalnat, Den rødhårede flyver og .