Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Team Hero - kampen om den skjulte by


Beskrivelse


Fantasy. På en mission til en hemmelig ørken medbringer Team Hero en lærer, som er blevet såret i kamp. Allerede den første nat bliver hun bortført, og Jack og vennerne følger efter forbryderne. De kommer ud på en farefuld rejse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2018

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 14. aug. 2018

Nyt bind i serien om vennerne fra Team Hero Akademiet - den hemmelige skolen for børn med særlige evner. Fra 9 år.

Jack er med sine venner blevet sendt på en mission til Tapperhedens Station, som er Team Heros forpost i Flammara-ørkenen. De medbringer en af skolens lærere, som er blevet såret på en tidligere opgave og ligger i koma. Hun skal nu indlægges på et behandlingscenter. Allerede den første nat bliver hun bortført. Jack og de to venner følger efter hende på deres hoverboards ud i den mørke ørken. Her finder de en skjult by befolket med hybridvæsner. 5. bind i serien "Team Hero". Forfatteren har også skrevet serien "Monsterjagten".

En rigtig god serie, og dette bind lever helt op til niveauet, som kendetegner de øvrige bind. Der er fart over feltet og spænding fra første side. Teksten er klar og let at læse, og de sort-hvide illustrationer passer godt til historiens stemning.

Den gode skurkGhost - som en tyv i natten i serien "Superskurkeskolen" handler om børn med superevner, og som går på en særlig skole. I Ghost - som en tyv i natten er det drengen Danny, som bekæmper byens forbrydere i sin hvide dragt med superkræfterDen gode skurk i serien "Superskurkeskolen" handler om børn med superevner, og som går på en særlig skole. I er det drengen Danny, som bekæmper byens forbrydere i sin hvide dragt med superkræfter.Informationer og udgaver